Termeni si contitii
 

Va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos intrucat folosirea serviciilor oferite de www.xtremephoto.ro ( XTREME PHOTOHOLICS ) reprezinta acceptul dumneavoastra asupra conditiilor contractuale de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.xtremephoto.ro fara o notificare prealabila.

Site-ul www.xtremephoto.ro este proprietatea XTREME PHOTOHOLICS SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.xtremephoto.ro

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online si a plasa comenzi. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Vizitarea sau folosirea site-ului www.xtremephoto.ro  implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

www.xtremephoto.ro este mentinut si actualizat de XTREME PHOTOHOLICS SRL, o societate cu raspundere limitata cu sediul in Splaiul Independentei, Nr. 202B, Bucuresti Sector 6, numar de inregistrare la ORC sub nr. J40/11952/2022, avand CUI 41517978, telefon 0767.290.440, e-mail  contact@xtremephoto.ro.

In situatia in care nu sunteti de acord cu prevederile prezentului document, va rugam sa parasiti www.xtremephoto.ro si sa nu mai accesati acest website.

Cuprins:

 1. Definitii
 2. Plata materialelor si alte tranzactii
 3. Drepturile si responsabilitatile Xtreme Photoholics
 4. Drepturile si responsabilitatile utilizatorului (clientului)
 5. Conditiile de utilizare a datelor personale
 6. Legislatie si drept aplicabil
 7. Conditiile de returnare
 8. Drepturile de autor – copyright
 9. Politica Anti-Spam

1. Definitii

In acest document, urmatorii termeni au sensul specificat mai jos:

(a) Utilizator – inseamna orice persoana care acceseaza platforma xtremephoto.ro interesata de furnizarea serviciilor/achizitia produselor afisate pe website.

(b) Societatea, noi, al nostru, noua, etc – inseamna XTREME PHOTOHOLICS SRL, cu datele de identificare mentionate mai sus;

(c) www.xtremephoto.ro  – inseamna website-ul www.xtremephoto.ro, precum si paginile noastre disponibile in retelele de socializare precum Facebook, Instagram etc;

(d) Acord – inseamna prezentele termene si conditii generale de accesare si utilizare a platformei www.xtremephoto.ro;

2. Plata materialelor si alte tranzactii

Site-ul poate fi accesat pentru informatii de catre oricine accepta Termeni si conditiile fara a fii necesara inregistrarea cu un cont de utilizator.

Pentru a plasa o comanda pe website pentru produsele si serviciile noastre, este nevoie sa creati un cont in sectiunea destinata acestei operatiuni, devenind astfel Utilizator inregistrat al platformei www.xtremephoto.ro.

Inregistrarea unui cont se va face prin furnizarea unei adrese electronice de e-mail, a unei parole aferente, precum și a unui nume de utilizator, respectiv “username”.

De asemenea, prin inregistrarea unui cont veti putea gestiona mai eficient comenzile plasate pe platforma, avand posibilitatea de a vizualiza si alte informatii utile referitoare la comenzile plasate anterior, facturile emise etc.

Comanda plasata se va finaliza prin plata integrala a pretului serviciilor alese, prin una dintre modalitătile acceptate de catre www.xtremephoto.ro indicate in mod expres pe platforma, inclusiv online prin intermediul cardurilor sau a transferului bancar. Atentie, simpla alegere a unui pachet de servicii informative fara finalizarea comenzii nu presupune inregistrarea acesteia!

In momentul finalizarii comenzii, confirmati corectitudinea datelor furnizate anterior si totodata va asumati obligatia de a achita suma de plata afisata.

Ulterior momentului plasarii unei comenzi, veti primi pe adresa de e-mail (adresa de e-mail specificata de dvs. la crearea contului sau o alta adresa de e-mail menționată la plasarea comenzii) o notificare de confirmare a comenzii si de inregistrare cu succes a platii efectuate.

Contractul de furnizare a produsului sau serviciului ales se considera incheiat intre www.xtremephoto.ro si Utilizator in momentul primirii de catre acesta din urma prin intermediul postei electronice a notificarii privind efectuarea cu succes a platii.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, www.xtremephoto.ro este obligat sa emita factura fiscala pentru serviciile furnizate. In acest sens, aveti obligatia de a transmite in mod corect catre www.xtremephoto.ro toate datele dvs. de identificare necesare pentru emiterea respectivei facturi fiscale.

Va informam ca puteti consulta preturile aferente serviciilor oferite de www.xtremephoto.ro pe platforma, acestea fiind exprimate in Lei. Pretul unui serviciu furnizat de catre www.xtremephoto.ro este cel afisat pe website la momentul finalizarii comenzii.

www.xtremephoto.ro va depune toate diligentele pentru ca informatiile cuprinse pe website referitoare la serviciile oferite clientilor sai si preturile aferente acestora sa fie actualizate, corecte si complete.

Toate platile catre Societate, incluzand prin aceasta taxele aplicabile sau costurile suplimentare legate de aceste plati, trebuie realizate in avans, in Lei. Cu ocazia platii, veti primi informatii complete cu privire la sumele de plata, inclusiv toate taxele si costurile suplimentare, daca este cazul.

3. Drepturile si responsabilitatile Xtreme Photoholics

Preturile sunt afisate in Lei (RON) si contin TVA.

Site-ul www.xtremephoto.ro  poate modifica preturile fara nici o notificare prealabila, acestea urmand sa fie afisate pe site.

Taxele aferente transportului comenzii nu sunt incluse in pret, ele fiind afisate pe site separat si incluse in factura comenzii.

Factura se emite conform legislatiei in vigoare din Romania.

www.xtremephoto.ro va prelucra si trimite comenzile in maxim trei zile lucratoare de la primirea lor. Comenzile de produse si servicii oferite prin alti producatori se supun conditiilor şi termenilor oferite de catre acestia. www.xtremephoto.ro  va afisa pe site termenele comunicate de catre acestia.

Termenul de livrare depinde de perioada anului (pot interveni intarzieri in livrarea comenzilor in perioada sarbatorilor. www.xtremephoto.ro  nu este responsabil de intarzierile firmelor de curierat. www.xtremephoto.ro  pune la dispozitia utilizatorului toate informatiile despre livrare. Informatiile despre statusul livrarii comenzii pot fi obtinute de la compania de curierat aleasa.

www.xtremephoto.ro nu garanteaza stocarea imaginilor utilizatorilor, acestea fiind stocate pana la prelucrarea comenzii. Din motive de securitate fata de confidentialitatea imaginilor utilizatorilor si din motive de spatiu pe server, imaginile vor fi sterse imediat dupa prelucrarea comenzii.

www.xtremephoto.ro nu garanteaza ca website-ul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate.

www.xtremephoto.ro nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a website-ului, chiar daca www.xtremephoto.ro (Xtreme Photoholics)  sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

4. Drepturile si responsabilitatile utilizatorului (clientului)

Prin accesarea domeniului www.xtremephoto.ro utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui domeniu presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si www.xtremephoto.ro , prin SC XTREME PHOTOHOLICS SRL,  si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca www.xtremephoto.ro  se obliga sa livreze produsele sau serviciile comandate de utilizator(client), iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Se interzice transmiterea catre domeniul www.xtremephoto.ro a materialelor care:

 • violeaza drepturile de proprietate sau de autor.
 • aduc injurii sau lezeaza in orice fel imaginea unei persoane
 • au caracter pornografic sau indecent
 • lezeaza demnitatea umana, drepturile garantate de Constitutie sau alte legi in vigoare sau orice alte drepturi ale cetateanului roman
 • materialelor care contin virusi care ar putea dauna in orice fel functionarea domeniului, a serverelor si sistemelor.

5. Conditiile de utilizare a datelor personale

Conform legislatiei in vigoare informatiile si datele personale sau despre alte persoane furnizate la crearea contului sau solicitarea serviciilor www.xtremephoto.ro  sunt confidentiale. Ele sunt folosite strict pentru onorarea comenzilor.

Aceste informatii nu sunt divulgate cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Cititi aici mai mult despre PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

6. Legislatie si drept aplicabil

www.xtremephoto.ro functioneaza in conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si se supune tuturor prevederilor legale aplicabile din Romania.

Eventualele conflicte vor fi rezolvate pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu este posibila, de catre instantele de judecata.

7. Conditiile de returnare

Conditiile de denuntare unilaterala

Consumatorul are dreptul sa returneze orice produs comandat prin www.xtremephoto.ro in termen de 15 zile calendaristice de la primirea lui. Pentru a fi primit, produsul trebuie sa fie in ambalajul original si fara uzura. Taxele de curierat pentru returnare produsului cad in sarcina consumatorului.

www.xtremephoto.ro va incerca inlocuirea produsului daca acesta nu corespunde sau va returna costul produsului daca acesta nu mai este disponibil. Consumatorul are dreptul sa aleaga inlocuirea sau returnarea costului. Inlocuirea este subiectul disponibilitatii produsului.

Fotografiile sau orice alt produs personalizat, realizat pe baza fotografiilor trimise de utilizator sau consumator, sunt produse realizate si personalizate in baza informatiilor si fotografiilor trimise de acestia. Acestea nu pot fi returnate decat daca prezinta defecte de fabricatie.

8. Drepturile de autor – Copyright

Continutul site-ului www.xtremephoto.ro, cum ar fi texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.xtremephoto.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Nu sunt permise:

– copierea, distribuirea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora XTREME PHOTOHOLICS detine in exclusivitate toate drepturile de autor;

– folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale „spam” sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
– sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
– telefon cu interventie umana;
– adresa de posta electronica (e-mail)
– imprimat neadresat;
– imprimat adresat;
– scrisoare tipizata;

9. Politica Anti-Spam

Accesarea site-ului nostru este gratuita si nu necesita inregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de e-mail sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Toate datele preluate in vederea desfasurarii activitatilor de vizitare vor ramane confidentiale. Nu incurajam spam-ul si nu vom face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora.

S.C. XTREME PHOTOHOLICS S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, in conformitate cu politica Anti-Spam, fara a implica obligativitate din partea utilizatorilor, acestia putand refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Mai multe informatii privind confidentialitate datelor pot fi regasite pe pagina  Politica de Utilizare a Cookie-urilor” si  “Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal” pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora si cadrul legislativ.

Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului www.xtremephoto.ro