Cine suntem

Xtreme Photoholics este cel mai frumos proiect pe care l-am creat din dorinta de a ajuta companiile mici si mijloci care se ocupa de promovare, care distribuie produse care au nevoie de fotografii si sfaturi pentru a-si promova imaginea pe piata de profil, dar si pentru evenimentele private ale persoanelor fizice. Ne-am propus sa oferim doar servicii de inalta calitate, iar acest lucru este posibil printr-o echipa bine pregatita si prin dotarea tehnica de ultima generatie. Suntem o companie specializata in domeniul fotografiei ce ofera clientilor sai cele mai bune servicii. Misiunea nostra este sa aducem cat mai multe zambete pe fetele clientilor nostri prin serviciile oferite.

Cu ce te putem ajuta?

Cabina foto – photobooth

Cabina foto – photobooth ideala pentru nunta, botez, petreceri corporate sau private, aduce un plus de culoare, distractie si amintiri de neuitat instantaneu atat pe hartie dar si digital.

 

Vei avea parte de o calitate premium a fotografiilor deoarece cabina este dotata cu echipamente de studio.

 

Printuri nelimitate, dar si marturii magnetice, fiecare fotografie putand deveni o marturie magnetica.

 

Gama variata de accesorii haioase cu care participantii evenimentului sa se deghizeze.

 

Adaugati evenimentului dumneavoastra un moment de amuzament alaturi de invitati si transformati totul in amintiri foto.

 

Oferiti invitatilor bucuria acestor amintiri sub forma de fotografi cu magneti, GIF-uri animate ce pot fi trimise pe email sau social media.

Va punem la dispozitie cabine foto booth pentru nunta sau botez cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10×15 cm sau 5×15 cm) printare rapida, fotografii nelimitate, animatii in format GIF (poze digitale animate), fundal gratuit, recuzita speciala pentru cabina foto.

 

Suntem aici pentru a va ajuta ca evenimentul dumneavoastra sa devina unul special.

 

Aceste marturii vor ramane pentru mult timp in amintirea invitatilor dumnevoastra. Gasim alaturi de voi solutia ideala pentru a personaliza evenimentul astfel incat sa devina unul special.

Developare fotografii digitale

Printam pe hartie fotografica si folosim imprimante de ultima generatie pentru calitate premium, ca tu sa te bucuri o viata de momentele tale speciale.
Toate produsele au pretul final cu TVA inclus.
Acesta este un serviciu online pentru developarea fotografiilor.
Fotografiile se trimit prin curier.
Hartie foto premium lucioasa:
– hartie high glossy, culori vii rezistente in timp.
Hartie foto premium mata:
– hartie premium mata, spate cartonat, culori vii rezistente in timp.
Mata premium Fine Art (doar pentru printurile A4)
• rezistenta la apa
• culori vii rezistente in timp

Fotografie de produs

Ai nevoie de ceva unic, care sa capteze atentia clientului deja imun la banal.

 

Produsele trebuie prezentate intr-un mod atractiv, fotografierea cu un background neaglomerat creeaza o buna imagine a produsului in ochii unui potential client.

 

Orice fotografie de produs, trece prin partea de post-procesare – corectarea luminozitatii, a contrastului, cat si curatarea fundalului sa fie 100% alb, etc.