Blog

Cabina foto la festival

Cabina foto, in engleza photobooth, este un ansamblu constituit din laptop, imprimanta de mare precizie, aparat foto DSLR si flash profesionist. La acestea se adauga fundalul – cu diverse imprimari sau fundalul verde (green screen) cu ajutorul caruia se pot personaliza diferite fundaluri digitale in functie de nevoile clientului. Produsul final poate fi format dintr-o poza, doua sau trei alaturi de logo-ul ales. La toate acestea se adauga folii magnetice de foarte buna calitate, iar la final rezulta o amintire ce te va acompania toata viata.

 

 

Cu mare bucurie si entuziasm am participat la primul nostru festival cu cabina foto. Am fost prezenti la iubim 2roti 2022 timp de trei zile, timp necesar pentru a putea trage anumite concluzii in legatura cu functionarea cabinei foto in cadrul unui festival in aer liber.

 

 

In prima zi, cea mai calduroasa de altfel, au avut succes accesoriile care faceau referire la bere – “Sunt aici pentru bere”, “I love beer” au facut senzatie printre participanti, unii alegand sa importalizeze momentul alaturi de licoarea racoritoare.

 

 

In cea de-a doua zi au inceput ploile, iar temperatura mai scazuta i-a facut pe participanti sa fie atrasi de palariile de pirati si ochelarii supradimensionati.

 

 

Cea de-a treia zi fiind duminica a fost o zi de relaxare si de reflectie pentru toata lumea.

Fiind un eveniment in aer liber a fost o provocare setarea aparatului si a flash-ului in mod constant, deoarece conditiile de lumina variau de la minut la minut. Insa, cele mai dificil aspect a fost mentinerea cabinei si a aparaturii uscate in vreme de cod rosu de furtuni, trecut cu brio prin cod rosu de distractie in timp ce in afara cortului ploua.

 

Asadar, merita sa mergi cu cabina foto la un festival in aer liber? Raspunsul este da si nu. Da pentru ca ai parte de distractie si voie buna; nu pentru riscurile defectarii echipamentelor sunt prea mari in conditii meteo imprevizibile.

Articole recente